Om Nybroe Terapi

Følelser fortæller hvad der er vigtigt og betydningsfuldt for os, så vi kan navigere i livet på en
fyldestgørende og meningsfuld måde

Jeg er uddannet indenfor den oplevelsesorienterede og emotions fokuserede psykoterapeutiske retning (EFT) på EFT-Instituttet i København. I EFT’en er det klientens følelser, behov og oplevelser der er i centrum, og fokus ligger på det der optager klienten ”lige nu og her”.

Som terapeut er mit fokus at skabe et trygt, empatisk og fortroligt rum, hvor der er plads og tid til sammen at udfolde, undersøge og arbejde med det der optager dig, og det som du finder meningsfuldt og givende at bringe op i det terapeutiske rum.

Jeg tror på at alle mennesker er ressourcefulde og at vores forskellighed har stor værdi. Det er min opgave at sætte mig ind i ”hvor du er”, og hvordan du oplever det der sker i og omkring dig. Jeg er derfor ikke optaget af hvad der er ”rigtigt og forkert”, men interesseret i at støtte dig til at opdage hvad det er der udfordrer og fylder i dit liv. Sammen finder vi en måde at arbejde med det på, så det er støttende og meningsfuldt for dig.

Som terapeut arbejder jeg ud fra den overbevisning at vores følelser, positive såvel som smertefulde, er værdifulde informationskilder der vidner om hvad der er betydningsfuldt for os og hvad vi har behov for, i vores tilværelse. Følelser er ikke noget der skal undgås, men opleves. Igennem det at mærke, acceptere og udtrykke vores følelser, kan vi lære at blive opmærksomme på dem, regulere dem og give dem mening. Dette er forudsætningen for al emotionel forandring.

Som psykoterapeut har jeg tavshedspligt, og modtager løbende supervision.

Om Amalie Nybroe

Psykoterapeut, underviser, supervisor.

Oplevelsesorienteret og emotions-fokuseret psykoterapeut, uddannet fra EFT-instituttet i københavn.

Sideløbende med mit arbejde i egen praksis med individuel terapi og parterapi, afholder jeg kurser og underviser i Emotionsfokuseret Terapi og EFT’ens markørarbejde.
Jeg tilbyder supervisions- og træningsgrupper med særligt fokus på EFT’en.

Jeg har tidligere arbejdet som underviser på Psykoterapeutisk Institut i København, samt som supervisor og støtte/kontaktperson indenfor det socialpædagogiske felt. Jeg har bred erfaring i arbejdet med sårbare og sensitive unge og voksne med forskellige sociale- og psykiske udfordringer.

Jeg er bosat i Farum med min mand og datter.

Efteruddannelseskurser

– Den neuroaffektive udviklingspsykologi og de neuroaffektive kompasser, v. Susan Hart og Marianne Bentzen.

– Parterapi, Parforholdets krænkende og forløsende aspekter, v. Terapeut og specialist i parterapi Jytte Vikkelsøe, AcademyCph.

– Kursus i parterapi, Parterapi og relationsdemonstrationer, v. Psykolog og Psykoterapeut Jette Simon.

– Kursus i Angst og Depression med den treenige hjerne, v. Terapeut Marianne Bentzen, AcademyCph.

– Kursus i Dissociationsfænomener i et neuroaffektivt perspektiv, v. Susan Hart.

– Kursus i Mindfulness i moderne psykoterapi, v. Marianne Bentzen og Jakob Piet.

– Kursus i Complicated Grief Therapy, The Center for Complicated Grief.

KONTAKT